InWonen

Van Coothplein 1
4811 NC Breda
076 – 533 52 90
info@inwonen.nl

Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Previous slide
Next slide

InWonen voor maatwerk en strakke montage

Sfeervolle raamdecoratie en hoogwaardige vloerbedekking voor eindeloos woongenot

Ons assortiment

Bij InWonen vind je alles op het gebied van zonwering voor binnen. Je vindt er een ruime keus in gordijnen , houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen, duetten , inbetweens, vouwgordijnen en silhouetten . Ook levert InWonen horren in allerlei uitvoeringen en vind je er een grote collectie behang. Op korte afstand van onze showroom vind je onze Luxaflexstoren in de Vierwindenstraat. Hier kun je alle Luxaflexproducten bekijken en in werking zien. Naast alle raam- en wandbekleding kun je verder bij InWonen terecht voor allerlei soorten vloerbedekking. Je hebt bij ons de keus uit veel soorten vloerbedekkingsmaterialen. In onze collectie vind je naast tapijt ook  pvc-vloerbedekking, vinyl, sisal en marmoleum.

De juiste montage voor jarenlang gebruiksplezier

De aanschaf van nieuwe gordijnen, houten jaloezieën, luxaflex, tapijt, pvc-vloeren of andere woonproducten  is meestal een hele investering. Daar wil je dan ook jarenlang plezier van hebben. Dat plezier staat of valt natuurlijk met de kwaliteit, sfeer en uitstraling van het product. Maar daarnaast is  de montage van het grootste belang. Een product functioneert immers pas perfect bij de juiste montage. Van een goed gemonteerd product kun je volop genieten. Daarom besteden wij ook daar bij InWonen heel veel zorg aan zodat je verzekerd bent van jarenlang probleemloos gebruiksplezier.

Inmeten en montage door onze eigen vakmensen

Alle raamdecoratie en vloerbedekking wordt door onze eigen vakmensen ingemeten en gemonteerd. Zij beschikken over alle kennis, benodigde materialen en de juiste gereedschappen om dat vakkundig voor je te doen. Of het nu gaat om een  lastige hoek in je woonkamer of om een bijzondere bocht in je gordijnrails, onze vakmensen klaren de klus. Dat is een belangrijk deel van onze service. Want of het nu over gordijnen, jaloezieën, tapijt of een van onze andere woonproducten gaat, altijd geldt dat je er pas volop plezier van hebt als het ook goed is gelegd of gemonteerd. Al bijna 15 jaar verzekeren wij onze klanten zo van optimaal woongenot.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij laten je alle mogelijkheden zien en vertellen je graag wat wij voor je kunnen doen.