InWonen

Van Coothplein 1
4811 NC Breda
076 – 533 52 90
info@inwonen.nl

Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Previous slide
Next slide

Een droomhuis met mooie raamdecoratie en vloerbedekking

Maak van je woonhuis een droomhuis, dat is het motto van InWonen

Al bijna 15 jaar bieden wij onze klanten oplossingen in vloerbedekking, zonweringssystemen en raamdecoratie voor binnen. Tegenwoordig bestaat ons assortiment uit vele soorten vloerbedekking, gordijnen, houten en aluminium jaloezieën, luxaflex, rolgordijnen, duetten , inbetweens, vouwgordijnen en silhouetten. Wij bieden voor elk product diverse montage-oplossingen. Daardoor is montage in vrijwel elke situatie mogelijk. Daarnaast vind je bij ons een keur aan elektrische raamproducten die de bediening van je zonwering of raamdecoratie nog makkelijker maken.

Ontzorgen en het beste advies

Als specialist in zonwering en raamdecoratie houden wij in ons advies altijd rekening met openslaande ramen en deuren. Voor vloerbedekking kijken wij altijd naar de wijze waarop een vloer wordt gebruikt in jouw woning. Het is voor je woongenot en een langdurig plezier van belang om de juiste producten en materialen te kiezen. Die moeten niet alleen aansluiten bij jouw woonwensen, maar ook geschikt zijn voor de specifieke omstandigheden in jouw woning. Vaak maak je immers een keus voor jaren. Een goede keus is dan ook erg belangrijk. Daarbij zijn niet alleen de kleur en andere uiterlijke kenmerken van belang. Als koper sta je vaak niet direct bij andere eigenschappen stil. Daarom kijken wij bij InWonen goed naar alle eigenschappen in ons productadvies. Denk daarbij onder andere aan de brandwerende en akoestische eigenschappen van de materialen die je kiest. Met ons uitgebreide advies begeleiden wij je in het hele keuzetraject en voorkomen zo het doen van een aankoop die later kan tegenvallen.

Daarom kies je voor InWonen

Voor je woongenot spelen naast de technische en kwalitatieve eigenschappen van raamdecoratie, zonwering en vloerbedekking natuurlijk ook sfeer en uitstraling een grote rol. Bij InWonen kijken we daarom ook goed naar de uitstraling en sfeer van onze producten. Mooie producten en goede smaak staan centraal in ons aanbod en in ons inrichtingsadvies. We geven een tijdloos advies op gebied van aankleding.  Met kleine aanpassingen, zoals een andere kleur verf, kussens en accessoires, kun je daardoor altijd makkelijk veranderingen aanbrengen en weer een heel andere look creëren. Zo kun je met weinig kosten makkelijk je interieur aanpassen aan een andere smaak. Bijzonder in onze service is de mogelijkheid om met ons te gaan shoppen voor meubels. Dat doen we bij grootleveranciers waar je alle modellen van fabrikanten ziet staan en kunt uitproberen. Daarbij krijg je gratis advies over zaken als zitcomfort en andere belangrijke eigenschappen van de meubels.

Luxaflex specialist

Bijna 15 jaar geleden is InWonen gestart en inmiddels zijn we uitgegroeid tot Luxaflex specialist voor Breda en omgeving. In onze Luxaflex Inspiration  Shop vind je werkelijk alles op het gebied van Luxaflex producten, raamdecoratie en slimme oplossingen voor binnenzonwering. Je kunt hier alle producten bekijken en uitproberen. Je vindt onze Luxaflex Inspiration  Shop in de Vierwindenstraat 12 in Breda.