InWonen

Van Coothplein 1
4811 NC Breda
076 – 533 52 90
info@inwonen.nl

Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Stijlvolle raambekleding
Creatief advies en betrokken medewerkers
Previous slide
Next slide

Stijlvolle raambekleding in onze

exclusieve Luxaflex woonwinkel

De historie van Luxaflex

Meer dan een halve eeuw geleden werd in Amerika door Joe Hunter en Henry Sonnenberg de kiem gelegd voor een innovatief productieproces voor lichtgewicht aluminium. Het was tijd voor vernieuwing, voor iets compleet anders. Ze ontwikkelden een product dat de wereld zou gaan veroveren: horizontale jaloezieën van aluminium. Deze horizontale jaloezieën werden in 1951 in Europa geïntroduceerd onder de merknaam Luxaflex. Het werd in korte tijd een zeer gewilde raambekleding. Vooral door het slimme ontwerp en de praktische functionaliteit. Sindsdien is Luxaflex doorgegaan met de introductie van nieuwe innovatieve producten. Bekende voorbeelden zijn de Duette Shades, Silhouette Shades en Facette Shades. Deze unieke producten brengen je kamer tot leven. Je wordt beschermd tegen hitte en kou en tegelijk is er toch volop natuurlijke lichtinval.

Luxaflex, een goede keuze voor je huis

In de exclusieve Luxaflex woonwinkel van iN Wonen kun je alle Luxaflex producten bekijken. In deze woonwinkel staan licht en beleving centraal. Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals kun je hier zelf ervaren welk effect de stijlvolle raambekleding van Luxaflex op jouw huis heeft. Je krijgt van onze goed opgeleide medewerkers een vrijblijvend en deskundig advies over alle producten, functies en bedieningsmethoden. Zo kun je een keus maken die het best bij jouw huis past. We hebben een complete waaier van kleuren, patronen en ontwerpen voor toepassing in uiteenlopende ruimtes. Je kunt hier ook zelf ervaren hoe eenvoudig je raambekleding via je smartphone of tablet kunt bedienen. Probeer hier de nieuwste smarthome-toepassingen zoals PowerView Motorisation. Blader op je gemak onze designboeken door en laat je inspireren door de vele voorbeelden en het stalenmateriaal. 

Hoge kwaliteit, eenvoudig te bedienen en altijd veilig

Een goed ontwerp moet ook mooi zijn. In onze woonwinkel zie je meteen dat ze dat bij Luxaflex goed hebben begrepen. Maar met de op maat gemaakte producten gaat Luxaflex nog veel verder dan dat. Luxaflex producten bieden lichtregulering, isoleren je kamers tegen hitte en kou, besparen energie, beschermen je interieur tegen schadelijke uv-stralen en verbeteren de akoestiek. Bovendien voldoet Luxaflex altijd aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en ontwikkelt steeds nieuwe producten en opties om het risico op ongevallen, bijvoorbeeld met bedieningskoorden, te verkleinen. Bij Luxaflex heeft kindveiligheid de hoogste prioriteit. Het veiliger maken van Luxaflex producten voor woningen met kleuters en jonge kinderen heeft dan ook permanent de aandacht.

Onze gepassioneerde team staat voor je klaar

Het team van iN Wonen doet er alles aan om jouw Luxaflex product precies te laten voldoen aan jouw wensen. Wij beschikken over veel kennis en een jarenlange ervaring en nemen graag de tijd om je het volledige productaanbod en alle beschikbare materialen te laten zien, aanraken en voelen. Je kunt met al je vragen en wensen bij ons team aankloppen. Bij iN Wonen hebben wij maar één doel en dat is dat jij 100% tevreden bent over je aankoop. Als het nodig is bezoeken wij je graag thuis om alle maten nauwkeurig en professioneel op te meten.  Zo ben je helemaal ontzorgd en verzekerd van een Luxaflex product dat volledig aan jouw wensen voldoet. Bezoek onze showroom en ervaar zelf wat de exclusieve woonwinkel van Luxaflex voor jou kan betekenen. Het adres van onze Luxaflex woonwinkel is Vierwindenstraat 12 in Breda.